Valfusk bevisat – vad gör vi nu?

Läs igenom följande dokument:

Evidence of Algorithm Vote Flipping in GOP Primary Elections Layman’s Executive Summary

Det tycks nu ställt bortom allt rimligt tvivel att Ron Paul(och andra) varit utsatta för vote-flipping som gynnat framförallt Mitt Romney.

Vad gör vi förutom att sprida detta till alla vi kan?

Eftersom den republikanska uttagningen är en intern angelägenhet kan de mer eller mindre göra vad de vill utan att det får juridiska konsekvenser. Hur får vi media att reagera på det här? Det måste väl finnas några journalister som är villiga att sticka ut hakan och skriva om detta? Dela Dela Dela!

Ett annat exampel på valfusk:

Det här inlägget postades i Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Valfusk bevisat – vad gör vi nu?

 1. Andre skriver:

  Problemet är att det inte går att bevisa fusk om man inte upptäcker hur val/fuskmaskinerna fungerar (så att man kan återskapa samma resultat) eller räknar rösterna (som är borta).

  Vi/de har kontaktat flera universitet och “valgranskningsorganisationer”, men de liksom vi har antagligen inte tillräckligt för att kunna gå ut med det som fusk.

  Men fusk är helt klart uppenbart. Jag la upp svenska valresultat i tråden som jämförelse.

 2. Göran Axelsson skriver:

  Om man tittar på de grafer som har gjorts från “normala utfall” (vem vet om de är riktiga) och de grafer som avviker från det normala går det väl att dra slutsatsen att det har fuskats ganska bra på vissa ställen. Jag tycker att resultaten är pinsamma för fuskarna och speciellt för Mitt Romney.

  En fråga jag ställer mig. Vad är det Mitt Romney har som gör att folk gör nästan vad som helst för att se honom som President? Och även. Vad är det Ron Paul hotar hos “vanliga människor”? Folk måste känna ett allvarligt hot hos honom; mot vad?

  • Lundabo58 skriver:

   Ron Paul hotar knappast den vanliga medelamerikanen, däremot hotar han finanseliten i Washington samt den lobby som vill kasta in USA i ännu fler kostsamma militära äventyr exv i Iran.

   • Andre skriver:

    Han är nog även det internationella etablissemanget emot sig. Jag tror även EU och Israel fruktar Paul eftersom han menar att de får sköta sig själva, samt att en “amerikansk revolution” har tidigare i historien även skapat/inspirerat revolutioner i Europa (ex den franska revolutionen och senare de liberala revolterna).

    • Lundabo58 skriver:

     Ja, Israel fruktar definitivt Ron Paul, med honom som president lär inte USA:s stridskrafter kunna användas för israeliska preventivkrig mot Iran eller andra länder i Mellanöstern.

     Sonen Rand Paul har, vad jag förstått, även krävt att USA:s ekonomiska stöd till Israel ska villkoras, nuvarande miljardstöd är “in blanco”.

     EU tror jag nog klarar sig ganska bra utan amerikansk militär närvaro. Det vakumet fyller Storbritannien, Frankrike och Tyskland ganska snabbt, dom har helt enkelt blivit lite för snåla o bekväma de senaste 40-åren 😉

     Personligen tycker jag det är otroligt mycket viktigare för världsekonomin att USA får rätt på sin ekonomi, än att dom leker världspolis i allehanda u-länder.

   • Jesper skriver:

    Stämmer anders, du har rätt!

 3. Jesper skriver:

  Länken fungerar inte längre, någon som har koll på varför?

 4. Dan skriver:

  Lästips: “WASHINGTON — Rick Santorum and Ron Paul are best positioned to win the most delegates in Iowa as the Republican primary process moves forward, making Mitt Romney the odd man out, state insiders told The Huffington Post.”

  http://www.huffingtonpost.com/2012/03/15/rick-santorum-ron-paul-iowa-delegates_n_1347743.html

 5. Lundabo58 skriver:

  Läser om både det ena o det andra GOP-fusket på denna sajt. Men vad har egentligen Ron Paul att förlora på en chansning att ställa upp som en s k fristående tredje kandidat i Presidentvalet?

  Det lär vara sista chansen för honom iaf åldersmässigt, o gräsrötternas stöd ser iaf ut att vara grundmurat.

  • Tim skriver:

   Obama och republikanernas kandidat skulle vägra debattera med en 3:e kandidat. Hur otroligt det än låter så skulle han bli ännu mer utfryst av media än han redan är.
   Den bistra sanningen är att tv-inslag och sensationsrubriker avgör val, och det gäller inte minst i världens mest mediabevakade val.

 6. HCA skriver:

  Riggade maskiner var det för fyra år sedan också..
  http://www.youtube.com/watch?v=u4FPuLNjvAc

  Vill minnas att man bad Diebold (tror jag det var) att i TV bevisa att maskinerna var felfria, men maskinen spottade ur sig fel resultat ändå 🙂
  Dessa val i USA är inget annat än en parodi som blir när de vill få folket att tro att det är deras röster som knuffar fram en president..

Kommentera