Romney ÄR Obama

Fantastiskt hur lika de är! När skall republikanerna vakna upp från sömnen?

Det här inlägget postades i Banker, Ekonomi, Hälso- och sjukvård, Utbildning, Utrikespolitik, Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Romney ÄR Obama

 1. Brevlådan30 skriver:

  the illusion of free choice

  the illusion of free choice

 2. HCA skriver:

  Ytterst tragiskt, men sant..
  Vi har tyvärr samma läge i Sverige, där alla partier (med få undantag som SD) kokats ihop till två block med väldigt liten skillnad mellan dem.
  Vi skulle få samma resultat om vi satte Löfven å Reinfeldt mot varandra.
  Är det demokrati att kunna välja bland två kandidater som Statsminister när vi har sju partier?

  Direktdemokrati är den enda lösningen, och ta bort makten från politikerna (dvs bankerna och storföretagen).

 3. Göran Axelsson skriver:

  Om man tänker på NDAA, Patriot Act, FRA-lagen och andra övervakningslagar och ställer det i relation till att vi idag lever i den mest trygga tidsålder med lägst brottslighet, lägst attentat och lägst chans att bli mördad genom tiderna, vad fasen har då folk och politiker uppe i huvudet: Sågspån eller hjärnceller?

  Inte för att vara elak eller bitter, men hela hysterin om säkerhet beror troligen på att vi tror att det är oroligt på grund av att vi matas med oroligheter via massmedia som vi tidigare inte kände till.

  Likadant blir det på klimatområdet. Folk tror att det är bevisat att det är en klimatpåverkan på grund av alla jordbävningar och oväder. Det är konstant antal av dem och endast en ökad exponering av dem i massmedia.

  Nu är jag bitter: kallas inte människan för den rationella varelsen?

 4. Andreas Collvin skriver:

  Problemet är enkelt att definiera; lösningen är skrämmande för de flesta. Inte ens Ron Paul, som inom ramen för den demokratiska processen, förmodligen är det absolut bästa som händer just nu i USA, är tillräckligt bra. Tyvärr. Jag börjar tvivla på om man kan vara annat än dogmatiker, dvs förkasta allt vad etatism heter, eftersom minarkism med det ökade välståndet som laissez-faire bevisligen ger, ger mer pengar även till statskassan, och så är karusellen igång. Demokratin och de som röstas fram i dess forum, får stryka på foten om vi vill ha frihet. Visa mig en stat som inte expanderar. Vi måste inse att egenintresset är starkt, oavsett om man är en representant för staten eller inte, och de som befinner sig i maktens korridorer, och därmed är vana vid att manipulera systemet till sin egen favör, samt alla vars särintressen kan bejakas av byråkraterna, kommer att ta strid för MINDRE frihet, genom att vi tillsammans finansierar diverse projekt, som nån ansåg oss vara i behov av. Demokrati är inte vackert. Speciellt inte på statsnivå. Och om det är fel med hög beskattning, men inte låg, var går gränsen? Varför förhandla med djävulen? All beskattning är fel. Det måste grundas i moral.

Kommentera