Ron Paul på väg att vinna Louisiana

Jag nöjer mig med att klippa in ett inlägg från DailyPaul.com som sammanfattar vad som hänt ganska bra:

I used the LAGOP for all of the information so anyone that poos my report can go do it themselves. Each CD elects 25 delegates. I compared the names of the proclaimed winners to the slates of 7 (pro Ron Paul) and 3 (not pro Ron Paul). Every single name of the proclaimed winners has been accounted for on one of those slates in every congressional district result. The numbers are as follows

CD1 = 25 Ron Paul
CD2 = 25 Ron Paul
CD3 = 25 NOT for RP
CD4 = 11 Ron Paul 14 NOT for RP
CD5 = 25 Ron Paul
CD6 = 25 Ron Paul

Total 111 Ron Paul 39 NOT for RP
Yes I realize there was some question for CD4 because of 7 people in a tie for the last two delegate spots, but they are all RP people so it doesn’t change the results no matter which two names win.

These 150 people will attend state and then choose 3 from each of those districts to go to national. The results from the public primary vote that happened on March 24th have Santorum with 10 national delegates, Romney with 5 national delegates, and 5 delegates going as unbound. They will also elect at large delegates. Total delegates = 43 (only 15 of those bound)as well as three party officials as three more unbound.

TLDR = Ron can take plurality in LA.

Förutom detta valdes igår in en ny ordförande för GOP Alaska, en Ron Paul supporter! Även om Ron Paul inte vann delegatstriden i Alaska så har man nu tagit över GOP Alaska.

Vad händer om en senator ger sitt stöd till Romney i Alaska?

Ron Paul hade dessutom igår stora framgångar i Massachusetts och även en del i North Carolina.

Media: SVD, DN

Det här inlägget postades i Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ron Paul på väg att vinna Louisiana

  1. Jesper skriver:

    Bra att Ron Paul går framåt i New England delstaten Massachusetts, känns som om hela regionen där borde passa som handen handsken både bland republikaner och demokrater! Han borde vara starkast där sett till summan av båda blockens sympatisörer och befolkningen som helhet i New England.

Kommentera