Bangor Daily News: Ron Paul tar över i Maine!

Alla som följer den republikanska uttagningen vet hur viktig varje delstat nu är. Enligt Bangor Daily News har Ron Paul nu tagit över i Maine! Om det håller i sig är det ännu ett steg mot vinst i minst fem delstater som krävs för att får vara ett alternativ på republikanernas konvent i augusti.

Go Ron Paul!Video streaming by Ustream

Från Maine:

There were hours of recounting votes for the Chair thanks to Charlie Webster who wouldn’t give the stage over to Brent Tweed (RP) after he had won by 4 votes. It was excruciating, and many thought that the RP supporters should have started chanting, or should have stormed the stage. But everyone simply sat through it patiently and confidently. Then, just before 3PM, Webster relinquished the Chair to Tweed, and we have been off and running ever since. We won on so many levels by not losing our cool. It was a monumental event, a historic moment.

Edit 1 – 16:28 (6/5): Det ser ut som Ron Paul vunnit 15 av 24 delegater så långt = vunnit Maine! 🙂

Unofficial results shown on big screen…15 national delegates….we swept the entire slate!!!

Edit 2: Till och med Fox News fattar vad som hänt.

Media: SVD, DN, SVT

Det här inlägget postades i Valet 2012 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Bangor Daily News: Ron Paul tar över i Maine!

 1. Lundabo58 skriver:

  Är det helt klart nu? …såg även påståenden om att Romneys folk spred ut falska Ron Paul-valsedlar både i Maine och Nevada

 2. Joakim skriver:

  Hur många delstater har han vunnit hittills? Och står det bara mellan honom och Mitt Romney nu eller?

  • billion skriver:

   Det står bara mellan Ron Paul och Mitt Romney nu. Möjligtvis skulle någon helt ny kunna dyka upp på ett s.k. “brokered convention”.

   De flesta stater är fortfarande inte färdiga. Ron Paul har vunnit eller ligger mycket bra till för att vinna i Iowa, Minnesota, Maine, Washington, Colorado, Louisiana, Virgina(vann fler delegater där idag!) och Nevada. Kanske har jag glömt någon stat. Dessutom har han skaffat sig mycket fler delegater än beräknat i exempelvis Massachusetts(Romneys “hemstat”) mfl.

   I Alaska vann han inte i antalet delegater men hela GOP etablissemanget byttes ut mot Ron Paul supportrar. Viktigt för framtiden.

   Edit 1: Glömde nämna Missouri igår.

 3. Fri Sör skriver:

  Jag tyckte väl att det vore extremt konstigt om svenska media kommenterat att Ron Paul vunnit Romneys hemstat, men i de medialänkar du gett så nämns ju inte ens Ron Paul. Så de är lite malplacerade.

  • billion skriver:

   Länkar mest till MSM för att få fler hit genom pingbacks osv…svårt att hitta riktigt bra länkar hos MSM som alla vet…det blir dessutom ganska tydligt hur enkelriktad medias rapportering är.

   • andrer skriver:

    De stora svenska medierna har egna särintressen, och jag misstänker att staten och EU är stora påverkare.

    SvD blockar medvetet nyheter om Ron Paul, och stängde sedan av kommentarerna i amerikanska nyheter.

    • CATS skriver:

     Var det inte SvD som ställde sig bakom invasionen av Irak och hjälpte till att sprida lögnerna om att Saddam Hussein förfogade över massförstörelsevapen? Det kan väl inte vara möjligt att den tidningen fortfarande har förtroendekapital kvar?

 4. Pretorian skriver:

  Jag följer väldigt stor mängd olika källor..och det jag ser nu är att momentet är helt klart till Ron Pauls fördel. Som denna sida påpekat..till och med stora nyhetskanaler måste börja säga sanningen för att inte förlora all sin trovärdighet. Det jag ser på http://trendsmap.com/ gör mig fullt övertygad om att detta kan sluta mycket väl. En sak till alla er all som tvivlar…Ron Paul har redan vunnit även om Presidentvalet på långa vägar inte är över så har han för evigt ändrat det politiska landskapet i USA och det sprider sig även till andra delar av världen. Hans ideér och anhängare kommer aldrig att försvinna och han är en enorm förebild. Frihet, fred och rättvisa är populärt var man än befinner sig på jordklotet…ta denna sida som exempel. Tror ni att det sitter ett gäng andra svenskar och diskuterar de andra kandidaterna på detta sätt som vi gör….skulle inte tro det 😉

Kommentera