CHOCKERANDE: Fox News säger sanningen!

Det är nästan så man får nypa sig i armen…

Media: SVD, SVT, DN

Det här inlägget postades i Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till CHOCKERANDE: Fox News säger sanningen!

 1. Göran Axelsson skriver:

  Skulle det bli Ron Paul mot Obama ska det bli väldigt intressant att höra Obamas ursäkter för att ha brutit i stort sätt alla sina vallöften. Jag tror knappast han behöver förklara dem om han ställs mot Mitt Romney eftersom båda är finanselitens valpar och Mitt Romneys kandidatur förmodligen är designad för att få Obama omvald.

 2. Lundabo58 skriver:

  Intressant länk som ger den verkliga fördelningen av delegater: http://thereal2012delegatecount.com/

 3. Mentzer skriver:

  denna länk oxå om att de bundna delegaterna inte alls var bundna http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mDPK4GCprYA#!

 4. Fri Sör skriver:

  “Unit rule” syftar på att ALLA delegater inte får vara bundna, alltså att en delstats hela delegation är bunden att rösta som en man. Det är därför varje delstat har en eller flera obundna delegater, då är deras delegation inte längre en “unit”. I praktiken anses alltså de bundna delegaterna vara bundna. Det säger inte så mycket att läsa en regel lösryckt ur sitt sammanhang, juridik är mer komplicerat än så.

  Men jag undrar vad som skulle hända om bundna delegater ändå röstar för en annan kandidat, i strid mot reglerna? Det kan vara så att deras beslut då gäller, men att de individuellt kan ställas till ansvar efteråt. Så vore det i Sverige ifall man utser ett ombud som bryter mot sin fullmakts befogenhet. Och jag tycker det verkar som om många Ron Paul-anhängare skulle anse att det vore värt att ta den smällen (som kanske inte kan bli värre än uteslutning ur partiet)…

  • andrer skriver:

   De diskuterar om detta. Vissa stater har inga straff, och vissa har mycket hårda. Men mer om detta när Tampa börjar närma sig, då ingen har haft tid i att gräva om detta än då det är så mycket annat som sker för tillfället.

Kommentera