Ron Paul FLIX Show – Fler delegater till Ron Paul!

Fler delegater från Massachusetts, Oklahoma mfl.

Det här inlägget postades i Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ron Paul FLIX Show – Fler delegater till Ron Paul!

 1. Göran Axelsson skriver:

  Angående att Ron Pauls kampanj 2008 har blivit borttagen från Youtube vill jag bara kommentera läget i den svenska debatten om Ron Paul, som av någon konstig anledning inte verkar existera.

  Jag läser Newsmill(.se) och brukar skriva lite kommentarer där. Det finns några artikelförfattare där som skriver om valet i USA. De skriver dock inget om Ron Paul mer än att han nämns. Nu sist skrevs en artikel om vilka vicepresidentkandidater Mitt Romney kan tänkas välja.

  Intressant skulle vara att få lite analyser om Ron Paul ur perspektivet att han inte nämns av mainstream media där. Vad det är som etablissemanget ser som ett hot i honom? Hur kommer det sig att han är paria där? Artikelförfattarna vill gärna kalla sig experteter och en är även forskare på amerikansk politik.

  Artiklarna är dock oftast slätstrukna med analyser om hur amerikanska folket ser på dem, vilka de kan attrahera med riktigt djuplodade komplicerade fakta. Ja, ni som läser här vet att djuplodade kunskaper om kandidaterna knappas är något som gemene person i USA besitter (likadant i Sverige).

  Jag får mer intrycket att den som är forskare helt enkelt bara skriver utifrån om han kommer att få behålla sitt forskningsstipendium eller inte.

  Med tanke på vad som Israel Anderson säger i denna video så är borde en riktigt intresserad journalist verkligen ha en jättestor karamell av intriger gällande valet av Republikanernas nominering av presidentkandidat. Jag börjar själv tro mer och mer på att vi kan se Ron Paul som president.

  Vilket våt dröm det skulle vara att kunna läsa tankarna hos alla journalister som har räknat ut Ron Paul och satsat ensidigt på Mitt Romney och Barack Obama, om Ron Paul blir president.

Kommentera