Ron Paul vinner även Nevada!?

Förutom att Ron Paul redan vunnit Maine idag har han dessutom enligt ej ännu bekräftade uppgifter även vunnit i Nevada. Återkommer när det är bekräftat.

It’s over and done, the delegates have been certified.
22 of 25 are for Dr. Paul.

Edit 1: Det verkar bekräftat.

Det här inlägget postades i Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Ron Paul vinner även Nevada!?

 1. Pretorian skriver:

  Som jag sa i mitt förra inlägg….Ron Paul har moment nu och han ses nu som en vinnare..något som är mycket viktigt när man pratar politik i USA. Uttrycket
  Everyone likes a winner är något som sitter djupt i den amerikanska mentaliteten

 2. Dan skriver:

  Äntligen lite medvind för Ron Paul!

  Nu är det bara att invänta stundande massarresteringar som förhoppningsvis sker inom kort så att Romney, Obummer Bush Sr/Jr mfl hamnar där de hör hemma. Bakom lås och bom! Sen får vi förhoppningsvis även se RP som interim president fram till dess att valen kan hållas. Den som vill veta mer uppmanas söka efter kopplingen mellan Edward Falcone och ovan nämnda herrar.

  “Well, it ain’t over till the fat lady sings”

 3. Bumbuli skriver:

  Det är verkligen glädjande att läsa att Ron Paul nu gör så bra ifrån sig. Inte för att det är särskilt förvånande, men att den strategi hans kampanjfolk använt sig av verkligen fungerar är riktigt upplyftande. Nu får vi se hur länge mainstream lyckas ignorera detta faktum.

  En sak jag funderar på, som förånar mig lite, är att Obama fortfarande verkar ha ett väldigt starkt stöd. Motiveringen för detta stöd verkar vara att hans supportrar fortfarande verkar blint övertygade om att han är den ende som representerar fred och demokrati. Vad är det i Obamas propaganda som gör att folk fortfarande tror att detta är sant? Det har gått nästan 4 år, han har bevisligen ignorerat sina vallöften, krigen ökar i omotiverad storlek (vad har Iran någonsin gjort?!) och det senaste halvåret har han stiftat lagar som är direkt jämförbara med fascism. Är så många amerikanare verkligen så korkade, eller har Obama helt enkelt en extremt övertygande propagandamaskin bakom sig?

  • andrer skriver:

   En blandning. Vi har liknande problem i Sverige där etablissemanget lyckats övertala folket att Sverigedemokraterna är onda.

   • Bumbuli skriver:

    Ja, Sveriges mediabevakning av SD kan mest liknas vid hatpropaganda. Jag antog bara att det kanske är lite svårt att sätta mediabevakningen i Sverige och USA emot varandra. Men nog har du rätt i att det finns konkreta liknelser. Minns på den gamla goda tiden när jag läste i läroböckerna om att det var medias uppgift att granska politikerna. Idag är media mest likvärdiga med politikernas marionetter.

   • Ubbe skriver:

    Det enda parti som medierna hatar mer än Sverigedemokraterna är Piratpartiet. Minns 2010 när SVT släppte in SD nassarna i rutan ibland. Medans PP oftare fick vara utanför. SD hade då lite lokalt invalda här och där i landet. Medans PP hade folk invalda till EU.
    Klart bäst för demokratin vore om alla partier fick vara med, PP SD FI etc. Så folk kan rösta på det som passar dom bäst.

    (sry om jag vandrar lite off topic här) Go Paul!

   • Lundabo58 skriver:

    Jag tror det är en rätt stor skillnad på USA o Sverige i det här fallet, även om resultatet kan förefalla lika. Jag tror t ex inte att 60% av de amerikanska journalisterna är vänster o kommunister, som i Sverige.

    Det som däremot är likvärdigt är att mainstreammedia i USA allierat sig med makt och etablissemang (precis som i Sverige), men dom har trots allt en stor del större fristående lokala medier som exv Fox19 mfl som inte bryr sig det minsta om att vara politiskt korrekta 🙂

  • Fri Sör skriver:

   Jag tvivlar på att han verkligen kommer att kunna mobilisera den ungdomliga gräsrotsentusiasm som han hade i kampanjen 2008. Jag utgår från att det är de mindre intresserade som ännu stödjer honom.

 4. Fri Sör skriver:

  OT tips, men det här måste du ta upp, Ron Paul Media BINGO:
  http://imgur.com/a/ijW3j

 5. Mike skriver:

  Any of you guys live in the Helsingborg area? It would be nice to meet some like-minded people.

Kommentera