Ron Paul ger upp kampen om nomineringen?

Jag har lite svårt att förstå varför man väljer att skicka ut följande email om inte så är fallet. Det har varit väldigt tyst från kampanjen den senaste tiden och nu kommer detta:

Dear XXXXXX,

I wanted you to get an update from me personally, since we have some great news!

Due to the smart planning of our campaign and the hard work and diligence of supporters like you, we stand to send nearly 200 bound delegates to the Republican National Convention in Tampa. This number shatters the predictions of the pundits and talking heads and shows the seriousness of our movement.

What’s more, we will send several hundred additional supporters to Tampa who, while bound to Romney, believe in our ideas of liberty, constitutional government, and a common-sense foreign policy.

When it is all said and done, we will likely have as many as 500 supporters as delegates on the Convention floor. That is just over 20 percent!

And while this total is not enough to win the nomination, it puts us in a tremendous position to grow our movement and shape the future of the GOP!

I hope every one of you continues the fight we have advanced so well this year. I hope you will finish your local and state conventions, and, if you were selected as a national delegate, that you will head to Tampa in August to force the Republican Party to listen to the voice of liberty.

We have never had this kind of opportunity. There will be hundreds of your fellow supporters in Tampa who will be ready and willing to push the Republican Party back to its limited government, liberty roots.

There are many issues to fight for in Tampa. Also, candidates like Justin Amash, Kurt Bills, and Thomas Massie need your support as we move into the fall. Across the country, supporters of liberty have won local office and leadership positions in the GOP, and we need to keep working.

Our delegates’ presence must be felt both in Tampa and in years to come.

Stand up for what we believe in. Be respectful. And let the establishment know that we are the future of the Party and of the country.

Our Revolution is just getting started. You’ll be hearing plenty from me as we approach Tampa and the fall elections. You’ll also be hearing of important developments on Audit the Fed and Campaign for Liberty.

I hope you’ll continue to stand with me as we go forward. Our Revolution could not have come this far without you.

For Liberty,

Ron Paul

Det här inlägget postades i Nyheter, Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ron Paul ger upp kampen om nomineringen?

 1. david sterner skriver:

  jag ser inget i det mailet som antyder att han ska sluta, han kör nog på!

  FORZA RP!

  • billion skriver:

   Slutar gör han nog inte men nog ser det ut som han gett upp kampen om nomineringen?

   And while this total is not enough to win the nomination, it puts us in a tremendous position to grow our movement and shape the future of the GOP!

 2. PretorianX skriver:

  Vi har tiden på vår sida..de som har tagit emot budskapet kommer aldrig någonsin glömma Ron Paul och idéer och den väg han visat oss. Om vi måste vänta några år till ..gör ingen skillnad, förändringen kommer när systemet inte längre är hållbart. Hade varit mer fördelaktigt om vi fått förändringen nu, men tro mig när jag säger att alla imperier under historien har gjort samma misstag som USA nu gör och samtliga av dessa har fallit…det enda som är frågan är hur smärtsamt det kommer bli.

Kommentera