Fusk Fusk Fusk…

Som om det inte redan varit tillräckligt. Här är några exempel på vad som hände på RNC:

Läs gärna The Ron Paul Revolt på New York Times också. Utdrag från artikeln:

Delegates from Nevada tried to nominate Mr. Paul from the floor, submitting petitions from their own state as well as Minnesota, Maine, Iowa, Oregon, Alaska and the Virgin Islands. That should have done the trick: Rules require signatures from just five states. But the party changed the rules on the spot. Henceforth, delegates must gather petitions from eight states.

Det här inlägget postades i Konstitutionen, Nyheter, Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fusk Fusk Fusk…

  1. PretorianX skriver:

    Detta är så jävla illa !!! nu kan ingen längre förneka att landet är en diktatur förklädd som demokrati. Men en sak är säker..USA kommer aldrig någonsin glömma Ron Pauls budskap och det kan ta en lång tid före frihetsälskade personer tar över makten..men det kommer att hända..men nu blir det en mer smärtsam väg för hela världen.

Kommentera