Sammanfattning av fusket på RNC

En video som sammanfattar fusket på RNC:

En video på hur man på förhand bestämt röstningsresultatet:

Det här inlägget postades i Konstitutionen, Valet 2012 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sammanfattning av fusket på RNC

  1. Jesper skriver:

    Så bombhögern inom GOP och beskyddare av FED spelade inte “FairGame” i detta val?!
    Valet handlade inte om att vinna utan om att upplysa det amerikanska folket och på lång sikt kanske få till någon form av bra förändring. Närmast på agendan efter presidentvalet står ju att bomba Iran, så den stora frågan är om Europa samt Ryssland&Kina passivt står och tittar på igen??

  2. CATS skriver:

    Okej, då var det klart. Obama vann över Romney. Men var det möjligt att rösta på Ron Paul fastän han inte var officiell kandidat? Hur många röster fick han i så fall? Något annat Ron Paul-relaterat som är värt att rapportera om?

Kommentera